Schoolsport
Scholen doen vaak een beroep op Duelleren.nl om een alternatieve gymles te verzorgen om daarmee de jeugd kennis te laten maken met deze bijzondere sporten. Dit kan eenmalig maar ook structureel (denk aan sportklassen). Voor sportdagen etc kunnen beide activiteiten makkelijk in het programma ingepast worden.

Met het aanbieden van schoolsport wil Duelleren.nl een bijdrage leveren aan een divers sportaanbod op scholen.

Personal / small group training

Boogschieten en schermen zijn zeer geschikt om individueel of in kleine groepen te beoefenen. Ervaar het verrassend intensieve van de schermsport of het zeer ontspannende karakter van de boogsport.
Bedrijfssport

Duelleren.nl heeft diverse mogelijkheden als het gaat om sporten voor, tijdens of na werktijd.

Van eenmalige tot meer-weekse groepslessen, alles is mogelijk.

Ook als u de voorkeur geeft aan individueel sporten kan Duelleren.nl u van dienst zijn met persoonlijke trainingen. Bij ons of op locatie.
In goed overleg is alles mogelijk.

Waarom bedrijfssport zo belangrijk is?

Bedrijfssport vergroot de individuele werkprestaties, de arbeidsproductiviteit van uw bedrijf in totaal, het welbevinden van de werknemers en het imago van uw bedrijf.

Bedrijfssport past prima in een breed gezondheidsbeleid en heeft een versterkende werking op overige gezondheidsthema’s (bijv. voeding, roken, ontspanning).

Bedrijfssport kost relatief weinig tijd. Het wordt georganiseerd op of vlakbij de werklocatie, in of aansluitend op werktijden.

Bedrijfssport geeft de relatie tussen collega’s een heel nieuwe dimensie
En last but not least, bedrijfssport is vooral erg leuk om te doen!