Over Duelleren.nl
schermen en boogschieten

‘Van huis uit’ ben ik gediplomeerd schermleraar.

Met de schermsport ben ik al bijna 30 jaar bezig. Inmiddels ben ik ook al bijna 15 jaar fanatiek boogschutter met voorkeur voor de traditionele tak van het boogschieten.

Duelleren.nl is ontstaan uit de vele aanvragen bij de diverse sportverenigingen om clinics te verzorgen.

Met Duelleren.nl wil ik graag voor midden en oost-Nederland de schermsport en de handboogsport aantrekkelijker en toegankelijker maken. In 2005 ontstond het plan om de handboogsport in Deventer te introduceren. Tot op dat moment kon deze mooie sport in Deventer niet beoefend worden in verenigingsverband.

Op verschillende manieren kan iedereen kennismaken met beide sporten. Op aanvraag worden workshops / clinics gegeven, maar ook demonstraties kunnen verzorgd worden. Zo heeft u ons kunnen zien tijdens de première van de spannende film The Hunger Games (deel 1 en 2). In de lounge van de bioscoop Luxor Deventer hebben we een heuse schietbaan opgesteld en zijn schermdemonstraties gegeven.

Een ander bijzondere activiteit was de musical De 3 Musketiers, opgevoerd door de Deventer Musical in de Deventer Schouwburg, waarbij ik de schermscene’s van de 8 hoofdrolspelers bedacht heb. Uiteraard heb ik ook de toneelschermlessen voor deze hoofdrolspelers verzorgd.

Alles kan verzorgd worden op diverse locaties, zowel binnen als buiten. Heeft u zelf een geschikte locatie ? Dan kom ik graag bij u langs.